Завишени са нивата на шум, излъчвани в околната среда от

...
Завишени са нивата на шум, излъчвани в околната среда от
Коментари Харесай

Фабрика за мебели работи шумно, ще я глобяват

Завишени са равнищата на звук, предавани в околната среда от новоизградена аспирационна система на фабрика за произвеждане на мебели в Пловдив.

Това демонстрират контролните измервания на дневните и вечерни еквивалентни равнища на звук, извършени от Регионална инспекция за опазване на околната среда – Пловдив на обект на „ Мебелор “ ООД, ситуиран на бул. „ Васил Левски “ № 212 в града под тепетата. Проверките на контролните органи са осъществени след постъпили поредност от сигнали в инспекцията през последните три месеца. Живеещите в региона се оплакват от нетърпим звук от активността на фабриката за мебели.

Регионална инспекция за опазване на околната среда – Пловдив ще сформира акт за повишените равнища на звук в околната среда. Предвидените в Закона за отбрана от шума в околната среда имуществени наказания за юридически лица са на стойност от 1000 до 3000 лева Екоинспекцията е дала наложителни наставления и да се подхващат спомагателни незабавни ограничения за обезшумяване на общата аспирационна система.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР