Заветната цел от 100 000 лева все още не е

...
Заветната цел от 100 000 лева все още не е
Коментари Харесай

Жена се затрудни на въпрос за 500 лв в „Стани богат“, зрителите се ядосаха

Заветната цел от 100 000 лв. към момента не е паднала в „ Стани богат “, откогато играта се завърна в ефира на БТВ.

Ако съдим по участниците, които напират да седнат на стола на благосъстоянието, то надали и ще се случи скоро. Не единствено тъй като въпросите са си много сложни (по наши наблюдения са по-трудни, в сравнение с в другите държави), само че и тъй като малко играчи могат да блеснат с в действителност богата осведоменост, която да ги води до заветния 15 въпрос.

В следващо предаване от новия сезон на „ Стани богат “ се стигна до любопитен миг – участничката се запъна на въпрос за 500 лева и след известно съмнение реши да употребява жокер „ Обаждане на другар “.

А въпросът не може да се каже, че беше доста сложен, най-малко за поколенията, израснали с приключенските книги на Карл Май:

„ Кой воин е на Карл Май? “, като вариантите бяха Поразяващата ръка, Железният пестник, Стоманеният ритник и Отровният мирис. 

Още щом видя въпроса, дамата сподели, че не знае въпроса и посочи, че не знае кой е Карл Май. „ Не съм го чувала дори “, съобщи тя пред леко учудения Ники Кънчев.

Първоначално участничката се насочи към Железният пестник, само че въпреки всичко реши да употребява жокер „ Обади се на другар “. Жокерът й уточни, че правилният отговор е „ Поразяващата ръка “.

„ Отдавна не бяхме взимали жокер на въпрос за 500 лв., само че това е „ Стани богат “ – всичко се случва “, сподели водещият Ники Кънчев.

„ Щях да кажа, че следват по-тежките въпроси, само че за тебе всички въпроси са тежки “, пошегува се малко по-късно с нея той.

Зрителите пък се ядосаха на неуверената участничка и показаха възмущението си с мнения във фейсбук страницата на шоуто.

„ Кажи „ Железният пестник “ и сбогом “, „ Защо ни губите времето с такива? “, „ Подбирайте си по-добре участниците “, са част от недоволните мнения.

Все отново след това дамата стабилизира представянето си и с ловко потребление на жокерите съумя да си тръгне със сумата от 1500 лева

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР