Завесата зад Маскираният певец по NOVA е толкова плътна и

...
Завесата зад Маскираният певец по NOVA е толкова плътна и
Коментари Харесай

Безценна реакция: Вижте как реагира Ива Екимова, когато вижда Дара в "Маскираният певец"

Завесата зад " Маскираният артист " по NOVA е толкоз плътна и добре спусната, че е невероятно да се разбере кои са участници зад невероятните костюми. Много от нас имат догатки за съвсем всеки участник, само че в множеството случаи, в това число изявленията в някои жълти медии, се оказват много надалеч от истината. Тази събота бе разгадан още един участник. Маската на Мозъка бе свалена, а зад нея се криеше Георги Низамов. Той съумя да заблуди всички, с помощта на гения си.

Виж още:

" Казах, че съм Змията, само че откакто стана ясно, че тя е Борис Солтарийски, те взеха решение, че ги неистина и отдръпнаха съмненията си изцяло ", показа той. Наред с участниците в шоуто, всяка събота има и посетители, които обличат костюмите от предишния сезон. Една загадъчна и доста надарена млада дама се скри под костюма на Принцесата.

Тя извърши песента на Дженифър Хъдсън от мюзикъла " Мечтателки " One Night Only. Представянето бе толкоз мощно, че всички в публиката станаха, с цел да приветстват Принцесата на крайници. А зад красивата маска се криеше и още по-красивата и даровита млада певица Дара Екимова. 

Виж още:

След присъединяване си във формата, Дара показа в Инстаграм: " Господи, благодаря Ти...❤️

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР