Заведенията на силиконката за кратко придобили популярност. В морската столица

...
Заведенията на силиконката за кратко придобили популярност. В морската столица
Коментари Харесай

Най-Накрая! Изплува Черното Минало На Анита Мейзер, Това Обяснява Всичко! Ето От Къде Е Имането, Няма Нищо Случайно!

Заведенията на силиконката за малко придобили известност. В морската столица те станали известни като места, на които се събират лица от подземния свят. Рекетьорите не подминали и нея. Но като пристигнали да й желаят рекет, Анита Мейзер не била сама.

Тя разчитала на поддръжката на починалия сикаджия Йордан Марков. По това време той е бил прочут като юмрука на СИК във Варна. Когато рекетьорите почнали да тормозят силиконката, тя незабавно се обадила на Данчо.

Той научил кой я изнудва и декларирал на рекетьорите, че в случай че продължат да я тормозят ще имат проблеми с него.

Благодарение на Данчо, варненката си осигурила успокоение и разцвет на бизнеса. Тя била извънредно близка с починалия сикаджия. Той я приемал като своя сестра и постоянно желал съвет от нея, когато има проблеми с дамите.

На 21 ноември 1996 година Йордан Марков намерил гибелта си при атентат. Той е бил охраняван от няколко грузинци. Преди да се качи в асансьора в кооперацията, в която живее, един от гардовете му са качил до седмия етаж, с цел да се увери, че всичко е наред.

След като се уверил, че всичко е умерено, гардът придружил шефа си до асансьора. Секунди след влизането им в асансьора, кабината се взривила. При атентата умрял 27-годишния Данчо Марков. 19-годишната му другарка, която също била с него, се отървала със счупена ръка. Гардът му умрял в болничното заведение.

Разследващите са безапелационни, че покушението му е било поръчано и планувано авансово.

Покровителят на Анита Мейзер е бил разследван в Грузия за 4 убийства, написа „ България през днешния ден “.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР