Завчера всградата на Областна администрация- Благоевград се проведе среща, на

...
Завчера всградата на Областна администрация- Благоевград се проведе среща, на
Коментари Харесай

Областният управител проведе среща по казуса с разширението на гробищния парк в Якоруда

Завчера всградата на Областна администрация- Благоевград се организира среща, на която да се потърси решение за разширението на гробищния парк в град Якоруда.

На срещата участваха регионалният шеф на Благоевград – господин Валери Сарандев, зам. регионалният шеф – госпожа Анита Коцелова, основният секретар – господин Стоян Христов, кметът на Община Якоруда – господин Нуредин Кафелов, шефът на РИОСВ-Благоевград– госпожа Снежина Якимова, шефът на БДЗБР – господин Владимир Димитров, шефът на РЗИ- Благоевград – доктор Калоян Калоянов и представители от трите институции.

По време на полемиката бяха изложени отзиви и мнения на заинтригуваните страни, разгледаха се проблематичните моменти, както и последната настояща информация по проблема, след което бяха изяснени противоречивите въпроси. В резултат на това, в най-скоро време се чака окончателното решение на Регионална инспекция за опазване на околната среда по изменението на Общ устройствен план на Община Якоруда, като то ще бъде оповестено в сходство с нормативните условия.
Община Якоруда, от своя страна, пое уговорката да се съобрази с всички условия, сложени от Басейнова дирекция–Благоевград, Регионална инспекция за опазване на околната среда – Благоевград и РЗИ – Благоевград.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР