Завършва работата по реконструкцията и рехабилитацията на булевард Европа“- главната

...
Завършва работата по реконструкцията и рехабилитацията на булевард Европа“- главната
Коментари Харесай

Приключва реконструкцията на бул. Европа в Божурище

Завършва работата по реконструкцията и рехабилитацията на бул. „ Европа “- основната улица на град Божурище, в сектора от края на втория стадий (старият бетонов възел) до ул. " Хан Кардам “(посока " Милмекс " ), заяви кметът.

По думите му главната им цел е да съумеят да се приближат към края на строително-монтажните работи, да изпълнят цялостната визия на основната улица, а резултатът е сигурност и комфорт за водачите и пасажерите.
 Стара постройка да бъде превърната в учебно заведение възнамеряват в Божурище Стара постройка да бъде превърната в учебно заведение възнамеряват в Божурище
Докладна бележка за делене на огромен парцел в парк „ Орлите “, в който има остаряла постройка с голям терен, на два урегулирани п...



„ В идната седмица ще бъдат възобновени тротоарите в предходния им тип, както и оформяне със земна почва към бордюрите “, добавя градоначалникът и пожелава безаварийно пътешестване на всички. 

Междувременно стана ясно, че следва създаване на нов общински паркинг.


 Две села в община Божурище ще имат нови детски площадки и спортни уреди (СНИМКИ) Две села в община Божурище ще имат нови детски площадки и спортни уреди (СНИМКИ)
Жителите на селата Гурмазово и Росоман в община Божурище скоро ще имат разполагаем нови детски и спортни площадки. Новината заяви...

„ Започваме поредност от процедури и следващи решения на Общинския съвет за изработката на общински паркинг в непосредствена непосредственост до поликлиниката в град Божурище. Целта на този план е да улесним всички жители, които имат нужда да паркират своите коли при посещаване в поликлиниката и аптеката “, добавя кметът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР