Завърши заседанието на Националния съвет и можем да кажем, че

...
Завърши заседанието на Националния съвет и можем да кажем, че
Коментари Харесай

`Корнелия Нинова: БСП е в пълна готовност за предизборната кампания

„ Завърши съвещанието на Националния съвет и можем да кажем, че май сме единствената партия, която към днешна дата е в цялостна подготвеност за акция за избори. Приехме своята платформа, одобрихме претенденти за кметове, както и екипите от общински съветници “.

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на конференция след съвещание на Националния съвет на партията през днешния ден, съобщи Българска телеграфна агенция.

Нинова сподели, че ГЕРБ „ изявяват предпочитание по места да поддържат знакови червени кметове от години “. Знакови червени кметове, които ние издигнахме, са получили предложения, добави тя.

По думите ѝ от Българска социалистическа партия разчитат това като следващ опит на водача на ГЕРБ Бойко Борисов „ да пробива Българска социалистическа партия “ и да внушава, че сред двете партии са вероятни сделки или обединения.

Нашата цел на тези избори е да продължим борбата си за разграждане на модела „ ГЕРБ “ на локално ниво, сподели също Нинова. Днес Националният съвет взе решение по мое предложение – разгласяваме публично, че не желаем и няма да приемем на никое място поддръжка на ГЕРБ за кметове на Българска социалистическа партия, акцентира тя.

Това, което предложи софийската градска организация, е утвърдено от Националния съвет, сподели Нинова в отговор на въпрос за решението за претендентите на Българска социалистическа партия в София. В началото на септември Българска социалистическа партия – София издигна публично номинацията на Ваня Григорова за кмет на столицата.

Във връзка с решението да се вдигне възбраната за импорт на украинско зърно, Нинова разяснява, че българското държавно управление „ съобщи българския народен интерес “.

Винаги сме имали ясна и поредна позиция, че дотацията, която се дава на зърнопроизводителите, би трябвало да се преразпредели и да отиде в по-голямата си част към произвеждане на плодове, зеленчуци, мляко и месо, означи също водачът на Българска социалистическа партия.

Тя отхвърли социалистите да пазят „ едри предприемачи “, само че от партията считат, че идните митинги на зърнопроизводителите са обективни.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР