Завърши срещата на четири очи в Сингапур между президента на

...
Завърши срещата на четири очи в Сингапур между президента на
Коментари Харесай

Доналд Тръмп определи срещата си с Ким Чен-ун като много добра

Завърши срещата на четири очи в Сингапур сред президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп и севернокорейския водач Ким Чен-ун, предадоха международните организации. Тя е траяла към 48 минути, съгласно Белия дом, представен от ТАСС.

When Trump met Kim.

Clearer photos of that moment in history https://t.co/DNFStoMXjW#trumpkimsummit#TrumpKimpic.twitter.com/XIPiK6REju

— BBC Breaking News (@BBCBreaking) June 12, 2018

Тръмп дефинира срещата като “много, доста добра” и съобщи, че има “отлични отношения” с Ким. “Ще решим огромен проблем, огромна дилема”, предвижда президентът на Съединени американски щати, представен от Асошиейтед прес.

Тръмп изрази вяра, че срещата му с Ким ще помогне за споразумяване на проблеми от предишното, съобщи ТАСС.

US President Donald Trump’s meeting with North Korean leader Kim Jong Un, in pictures https://t.co/vVyTrlS1JLpic.twitter.com/Bca7ZvuKjT

— CNN (@CNN) June 12, 2018

Северна Корея и Съединени американски щати минаха доста трудности в комплицираната си история, с цел да проведат своята среща в Сингапур, съобщи водачът на Северна Корея Ким Чен-ун, представен от Агенция Франс Прес.

„ Пътят да стигнем до тук не беше елементарен “, съобщи Ким, до момента в който седеше на маса с Тръмп. „ Старите предубеждения и практики действаха като трудности в нашия път напред, само че ние преодоляхме всички тях и сме тук през днешния ден “.

HISTORY. #SingaporeSummitpic.twitter.com/XF3GNzzBui

— Dan Scavino Jr. (@Scavino45) June 12, 2018

Лидерът на Северна Корея не е дал отговор на въпроса на публицист за опцията за нуклеарно разоръжаване на страната, предават репортери на Белия дом, представени от РИА Новости.

След диалога „ лице в лице “ сред Тръмп и Ким, двамата водачи излязоха на терасата на втория етаж на хотел „ Капела “, откъдето поздравиха представителите на медиите.

Trump, Kim launch charm offensive at summit; no word yet on discussions https://t.co/WDTa4QbBKp

— Reuters Top News (@Reuters) June 12, 2018

„ Ким бе запитан три пъти дали ще се откаже от нуклеарните ракети, само че той не отговори “, предава един от американските репортери.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР