Завърши ремонтът на „Брезовско шосе“ в участъка от кръстовището на

...
Завърши ремонтът на „Брезовско шосе“ в участъка от кръстовището на
Коментари Харесай

Нов асфалт за една от най-разбитите входни артерии на Пловдив

Завърши ремонтът на „ Брезовско шосе “ в сектора от кръстовището на СБА до село Войводиново в Пловдив. " Отсечката от 2200 метра е преасфалтирана, като към този момент е сложена и маркировката ", разгласи кметът на Пловдив инж. Иван Тотев, който персонално ревизира какво е положението на пътя.
Само за към 20 дни са сложени два пласта асфалт, направени са пътните банкети и е сменен парапетът на моста от едната страна. Предвижда се следващата година целият сектор да бъде и осветлен .
" Когато работата е в извънградски условия, няма подземна инфраструктура, то ремонтите стават бързо. Отнасяме се по един и същи метод към обектите, само че заради другите условия едните стават по-бързо, другите по-бавно ", съобщи кметът Тотев, като посочи, че ремонтът е на стойност 700 000 лв. .
Иван Тотев още веднъж прикани водачите да внимават и да съблюдават ограничаването на скоростта.


След актуализирания вход към града по Брезовско шосе започват дейностите и по друга входно-изходна артерия - Рогошко шосе . Там правата е към три километра и дейностите по нея ще стартират с началото на идната година.
Работи се и по Кукленско шосе. Там обаче има известно закъснение от компанията с плановото решение, защото локалната администрация желае да има проектирани и велоалеи по шосето. Въпреки това се чака да се отстранят пропуските и в случай че времето е все по този начин меко и топло, може да се работи по него още тази есен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР