Завърши 15-ото издание на спортната кампания Ваканция без грижи“, организирана

...
Завърши 15-ото издание на спортната кампания Ваканция без грижи“, организирана
Коментари Харесай

15-годишно момиче впечатли с умения в кампанията „Ваканция без грижи“ във Варна

Завърши 15-ото издание на спортната акция „ Ваканция без грижи “, проведена от Националното съдружие на сираците в България, с поддръжката на дирекция „ Спорт “ към Община Варна.

В конкуренцията се включиха възпитаници от Варна, Пловдив, Стара Загора, Русе, Бургас и други обитаеми места от страната.

След доста страсти, специфичната премия завоюва и единственото момиче измежду участниците - Никол Радева, на 15 година от Силистра, която обра овациите със забележителните си умения в уличния стрийт фитнес. Купи и медали получиха още спечелилите в двете категории - Симеон Стоянов, на 15 година, от Русе, който завоюва първото място в категория до 16 година, Дамян Борисов, на 16 година, от Раднево, класирал се на второ място, и варненецът Алисиян Петров, на 15 година – на трето място.

В категория момчета от 17 до 20-годишна възраст първото място завоюва Мартин Димитров, на 18 година, от град Раднево, втори е Иван Андреев от Варна, а третото място е за Теодор Панчев от Русе.

Награди бяха обезпечени и за всички участници в спортната конкуренция, заяви ръководителят на Националното съдружие на сираците в България Слави Михайлов.

Той благодари на Община Варна и на всички партньорски организации и спонсори за дългогодишната поддръжка за самодейността. Поздравление към участниците насочи и Кристиан Димитров, шеф на дирекция „ Спорт “ в Община Варна.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР