Завърналият се начело на Ювентус Масимилиано Алегри коментира равенството 2:2

...
Завърналият се начело на Ювентус Масимилиано Алегри коментира равенството 2:2
Коментари Харесай

Алегри: Понякога се случват подобни неща във футбола, трябва да ни е за урок

Завърналият се отпред на Ювентус Масимилиано Алегри разяснява равенството 2:2 с Удинезе в първия кръг на новия сезон на Серия А.

„ Бианконерите “ поведоха с два гола през първото полувреме, само че изпуснаха успеха след почивката, като второто попадение пристигна след кошмарна неточност на вратаря Войчех Шчесни. Наставникът счита, че това може да бъде за урок за неговите футболисти.

„ Изиграхме добър мач, само че от време на време се случват сходни неща във футбола. Трябваше да покажем по-добра игра през второто полувреме, само че не се справихме с непредвидените обстановки на терена. Това би трябвало да ни бъде за урок. Загубихме прекомерно доста единоборства в средата на терена. Може би бяхме и малко изтощени. Въпреки това не е обикновено да позволяваме сходни голове. Защитавахме се добре и противникът на процедура нямаше прецизен удар “, съобщи Алегри.

Il post gara di
Match Report ➡️
Il commento di Mister Allegri ➡️
— JuventusFC (@juventusfc)
Специалистът разяснява и включването на Мануел Локатели, който направи дебюта си, появявайки се като запаса.

„ Локатели може да играе като плеймейкър или като централен халф, само че той още не е изцяло подготвен. Рамзи направи добър мач като плеймейкър от задна позиция, само че трябваше да отиграем избрани обстановки по друг метод. Роналдо се усеща добре. Аз приказвах с него преди мача и му споделих, че ще стартира на пейката. Той се оправи добре, когато влезе в игра, означи и гол, който бе анулиран “, продължи наставникът.

Въпросът с бъдещето на звездата Кристиано Роналдо също не беше подминато. Португалецът започва от аварийна пейка и се появи през втората част, което незабавно породи спекулации, че е поискал да си тръгне. Алегри обаче съобщи, че Роналдо категорично е помолил да остане запаса, защото не се чувствал подготвен д изиграе цялостен мач.

„ „ Кристиано Роналдо е здрав, да. Говорих с него преди мача и решението беше да стартира на пейката. Казах на Кристиано да се подготви - той игра добре през второто полувреме “.

Juventus manager Allegri: “Cristiano Ronaldo is fit, yes. I was talking with him before the match and the decision was to start on the bench. I told Cristiano to get ready - he was good in the second half”. ⚪️
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР