Завърналият се на “Олд Трафорд” Кристиано Роналдо обеща да пренапише

...
Завърналият се на “Олд Трафорд” Кристиано Роналдо обеща да пренапише
Коментари Харесай

Роналдо обеща: Ще пренапишем историята на Манчестър Юнайтед!

Завърналият се на “Олд Трафорд” Кристиано Роналдо даде обещание да пренапише историята на Манчестър Юнайтед. Днес клубът официализира прехвърлянето на нападателя от Ювентус. Той се обърна и към великия Алекс Фъргюсън, който преди време го взе в клуба. Ето какво написа CR7 в профила си в “Инстаграм”.

“Всеки, който ме познава, знае за моята безкрайна обич към Манчестър Юн. Прекараните тук години бяха изключителни и пътят, който извървяхме дружно, беше записан със златни букви в историята на тази велика институция.

Дори не мога да стартира да показвам какво усещам сега, откакто завръщането ми на “Олд Трафорд” беше оповестено. Това е като сбъдната фантазия, откакто толкоз пъти се завръщах тук в мачове против Юнайтед. Дори тогава - като противник - постоянно усещах любовта и уважението на почитателите по трибуните. Точно по този начин фантазиите стават действителност!

Първата ми купа от Премиър лийг, първата ми купа, първата ми повиквателна в националния отбор на Португалия, първият ми успех в ШЛ, първата ми “Златна обувка” и първата “Златна топка”… всички те станаха факт с помощта на специфичната ми връзка с “червените дяволи”. Историята беше написана в предишното и ще бъде пренаписана още веднъж! Имате думата ми!

Аз съм тук!
Върнах се там, където ми е мястото!
Нека да го създадем още веднъж!

PS - Сър Алекс, това е за теб…
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР