Завърналият се на бял кон начело на новака в Първа

...
Завърналият се на бял кон начело на новака в Първа
Коментари Харесай

Жадното развъртя метлата в Септември


Завърналият се на бял кон отпред на новака в Първа лига треньор Николай Митов - Жадното очевидно е влезнал в спор с част от заварените играчи. Двама към този момент напуснаха тима от " Красна поляна ", а трети е напът да го стори.

БФС установи през вчерашния ден прекратяването на договорите на двама съществени играчи на Септември (София). Екипът на столичани, както се и очакваше, няма да носят повече централният бранител Александър Бранеков и вътрешният халф Даниел Георгиев. Контрактите им са разтрогнати по взаимно единодушие.

Двамата не влизали в проектите на някогашния треньор на Левски, освободен от " Герена " поради идването на италианеца Делио Роси. Те незабавно са получили оферти от Етър, Дунав и Локомотив (Пловдив). Бъдещето им ще стане ясно до няколко дни.

Остава неразбираема ориста на различен от полузащитниците Борис Галчев. Той не е бил удовлетворен от решението Георгиев и Бранеков да бъдат освободени.

Любопитното е, че след триумфа над Черно море с 4:1 в последния кръг Галчев посвети триумфа на някогашния ментор Димитър Васев, като разгласи, че за 3-4 дни Жадното няма какво да промени.

" Марадона от Добринище " не за първи път ще си изпати поради откровеността. Той по този начин напусна и ЦСКА-София, откакто ядоса притежателя Гриша Ганчев с изказване, че от чужденците в състава се чака да дават повече.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР