Заваляха се почести за 11-годишна ученичка, която почина дни след

...
Заваляха се почести за 11-годишна ученичка, която почина дни след
Коментари Харесай

`Bright` момиче, 11, умира, след като беше блъснато от камион за боклук, докато отиваше към училище

Заваляха се почести за 11-годишна ученичка, която умря дни откакто беше блъсната от камион за отпадък на път за учебно заведение.

Сблъсъкът се случи на B6105 покрай East Gordon в шотландските граници към 8:05 сутринта в сряда, 31 януари. Елизабет Бел, на 11 години, беше откарана в Кралската болница за деца в Единбург, само че тя умря седмица по-късно, на 7 февруари, сподели полицията.

Полицаите молят за информация по отношение на злополуката, която е станала покрай кръстовище с некласифициран локален път. Сержант Дом Дойл сподели: „ Нашите мисли са със фамилията на Елизабет и те желаеха усамотение в този доста сложен миг. Разследванията не престават и ние молим всеки, който към момента не е разговарял с служителите на реда и може да помогне с нашето следствие, да се свърже с нас. "

Началните учебни заведения Гордън и Ърлстън, където Елизабет е била ученичка, сътвориха страница в GoFundMe, с цел да й дадат „ най-хубавото допустимо изпращане “. Изявление на страницата гласи: „ След трагичната загуба на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР