Затворникът беглец Борис Иванов е бил заловен в района на

...
Затворникът беглец Борис Иванов е бил заловен в района на
Коментари Харесай

Заловиха избягалия от Ловешкия затвор в Летница

Затворникът дезертьор Борис Иванов е бил хванат в региона на гарата в Летница, оповестява БиТиВи.

Полицаите го намерили в слънчогледова равнища.

Според БНР Иванов се е опитал да вземе стара жена за пленник, само че след намесата на Специализирания отряд за битка с тероризма дамата е била освободена, а пандизчията арестуван.

Очаква се той да бъде върнат в Ловешкия затвор, само че най-вероятно първо ще бъде откаран в следствения арест в полицията в Ловеч.

Припомняме, рецидивистът избяга в четвъртък от външен обект - млекопреработвателна компания, където е работил дружно с други пандизчии. Той излежава 13-годишна присъда за блудничество в Ловешкия затвор, като това не е първото му бягство.

Беше назначена инспекция по какъв начин е било взето решението да бъде изместен в общежитие, а по-късно - и пуснат да работи.

С огромна акция полиция, жандармерия и барети издирваха избягалия пандизчия в села към Ловеч - Александрово, Йоглав и Дренов. Операцията стартира след сигнал за открити движимости, за които се допуска, че са на беглеца.

В издирването на Борис Иванов бяха включени и служители на реда от София, като от нощес над 200 чиновници на полицията и жандармерията го издирваха, след получен сигнал, че е видян.

" Пустинни котки " през цялата нощ претърсваха труднодостъпни места към селата Йоглав и Александрово - на сред 15 и 25 км от мястото на залавяне.

Район в периметър от 10 км остана отцепен. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР