Затворът във Враца си търси старши експерт – счетоводител, научи

...
Затворът във Враца си търси старши експерт – счетоводител, научи
Коментари Харесай

Търсят кой да води сметките на затвора във Враца

Затворът във Враца си търси старши специалист – счетоводител, научи организация BulNews. Позицията е към основна дирекция " Изпълнение на наказванията ".
Длъжността е обвързвана с присъединяване в реализирането на финансово-счетоводната активност на зандана. Служителят, който я извършва, приема и ревизира по форма и създание първичните документи за осъществените икономически интервенции. Той също по този начин управлява вярното оформяне на документите и срочното им показване в счетоводството. Следи за своевременното отразяване в счетоводството на всички икономически интервенции. Своевременно осчетоводява документите по съответни синтетични, респективно аналитични сметки. Отговаря за правилно и срочно осчетоводяване и вписване на всички мемориални ордери. Проверява вярното отразяване на счетоводните публикации по съответни сметки. Отговаря за своевременното внасяне на всички налози, такси, осигуровки, запори, влогове на лишени от независимост.
Мераклиите за поста би трябвало да имат висше обучение в областта на обществени, икономически и правни науки, „ Счетоводство и надзор ” или друга подобаваща компетентност.
Размерите на самостоятелните съществени месечни заплати се дефинират до размера на междинната съществена месечна заплата, изчислена въз основа на минималния и оптималния размер на възнагражденията по равнища и степени за съответната служба, избрани  в закона, според вътрешните правила за заплатите на държавните чиновници.
Подборът ще се организира на два стадия – тест и изявление. Документи за присъединяване в състезанието се подават до 21 ноември, в това число. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР