Затруднените кино оператори търсят Дюн: Част втора“, научнофантастичният епос, който

...
Затруднените кино оператори търсят Дюн: Част втора“, научнофантастичният епос, който
Коментари Харесай

Кината възлагат надежди на продължението на „Дюн“ след безплодния боксофис

Затруднените кино оператори търсят „ Дюн: Част втора “, научнофантастичният епос, който стартира този уикенд с присъединяване на Тимъти Шаламе и Зендая, с цел да вдъхне живот на боксофиса след слаб празничен сезон и неприятно начало на годината.

Собствениците на кина в Съединени американски щати са потърпевши от 18 % спад в възвръщаемостта на боксофиса до момента през 2024 година, а миналогодишните стачки в Холивуд се чака да доведат до по-слаб лист с филми и по-ниски продажби на билети. Акциите на AMC Entertainment, веригата киносалони, паднаха с съвсем 8 % тази седмица заради частично въздействието на стачките.

Добър триумф за Dune: Part Two, който се чака да донесе сред $70 mn-$90 млн. този уикенд, ще обезпечи по този начин нужния принос.

„ Дюна: Част втора ще вдъхне живот в боксофиса, и то нито минута по-рано “, сподели Пол Дергарабедиан, старши анализатор в Comscore.

Warner Bros Discovery, която продуцира кино лентата за 190 милиона $ дружно с Legendary Entertainment, има потребност от Dune: Part Tw...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР