Затишие пред буря - така може да се опише ситуацията

...
Затишие пред буря - така може да се опише ситуацията
Коментари Харесай

Затишие пред буря в Левски

Затишие пред стихия - по този начин може да се опише обстановката в Левски. До нощес нямаше развиване по предстоящата промяна на собствеността. Мажоритарният пакет акции на сините продължава да е в ръцете на Наско Сираков. Той продължава да чака финансова гаранция от 31-годишния англичанин Джоузеф Диксън и капиталовия фонд, който съставлява. На " Герена " към момента не е пристигнало банково извлечение, което да хастари сериозността на желанията на чужденците. То би трябвало да пристигна от американска банка. Докато това не се случи, Левски няма да има нов притежател.

" Сините " чакат най-малко три милиона евро, преди да се премине към джиросване на мажоритарния пакет акции. С тях би трябвало да се покрият неотложни задължения, както и да стартира да се сглобява тим за идващия сезон.

Кога ще приключат договарянията, които сякаш са на финалната права? Едва ли някой може да каже. От клуба настойчиво мълчат по тематиката, което в допълнение изнервя почитателите. Но ще е добре нещата в действителност да отиват към развръзка - каквато и да е тя. Защото новият сезон наближава. А Левски към момента няма публично треньор за него, няма и тим. Причината е, че куп значими състезатели са с изтичащи контракти. Сред тях са Звонимир Микулич, Драган Михайлович, Борислав и Радослав Цоневи, Мартин Райнов, Андриан Краев. Времето съществено притиска Наско Сираков. Хубаво ще е или диалозите с Диксън да бъдат финализирани в най-скоро време, или Левски да минава към проект Б за бъдещето. Ако изобщо има подобен, написа " Тема Спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР