Затъналата в дългове врачанка Виолета Лакова празнува поредния си рожден

...
Затъналата в дългове врачанка Виолета Лакова празнува поредния си рожден
Коментари Харесай

Потресаващо е какво направи врачанската весела вдовица, заради която десетки хора реват

Затъналата в задължения врачанка Виолета Лакова чества следващия си рожден ден в Дубай. В края на януари радостната вдовица, дружно със свои приятелки, е отпътувала на екзотична екскурзия, макар че дължи на компании и физически лица стотици хиляди левове. Вероятно затова е положила усърдие да не се разчува в обществото за пътешествието и не е поствала нито една фотография в профила си във фейсбук, само че хората от нейната компания въпреки всичко не са издържали на изкушението да се похвалят и по този начин скандалното пътешестване лъсна като гнойна пъпка на чело.

През декември в общественото пространство беше изнесена информация за част от задълженията на Виолета Лакова и нейните деца Федя и Нина Матейкова. Бандата на наглите, както към този момент ги назовават във Враца, дължи 75 000 лева на локалния предприемач Б.С., който си е извадил и изпълнителен лист, само че все пак не е съумял да си върне и лев. Семейството виси и с 80 000 лева към Даниел Бузов, като тази сума е без насъбраните за 7 години лихви. Пощенска банка въпреки всичко съумя да разпродаде имуществото им и си върна част от дадените им заеми, само че има други компании, които не са имали този шанс.

Семейството обаче въобще не счита да погасява отговорностите си, макар че умрелият Иво Лаков на смъртния си одър ги заклел да върнат парите най-малко на Даниел Бузов. Веднага след неговата кончина Лакова натисна педала на живота, а Федя и Нина обиколиха света, като тримата даже и за миг не позволиха, че въпреки всичко би трябвало да уважат паметта на умрелия Лаков. И тримата непрекъснато настояват пред кредиторите си, че са в затруднено финансово положение и не могат да върнат дължимите суми. Някои по-крайни анализатори евентуално биха определили това държание като на закоравели измамници, защото са налице всички признаци.

Всеки естествен човек би попитал дали изхарчените от Вили Лакова в Дубай 3-4 000 лева не би било добре въпреки всичко да се изплатят на хората, които в сложен миг са помогнали на семейство им? Всеки естествен човек обаче схваща, че този случай става въпрос и за морал…

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: BulNews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР