Застрахователната компания, част от групата на MFG, която придоби лиценз

...
Застрахователната компания, част от групата на MFG, която придоби лиценз
Коментари Харесай

Застрахователната компания на MFG работи под името Инстинкт и вече привлече своите първи 20 хил. клиенти

Застрахователната компания, част от групата на MFG, която закупи лиценз за общо обезпечаване от КФН на 9 февруари 2023-а година, оперира под марката Инстинкт като ЗД Инстинкт ЕАД.

В момента продуктите на Инстинкт – отбрана на заеми и отбрана на кредитни карти, се оферират на сегашни и евентуални клиенти през комерсиалната мрежа на към този момент съществуващите кредитни сдружения на групата (Изи Асет Мениджмънт, Вива Кредит, Аксес Файнанс), като клиентите на компанията надвишават 20 000. Следващите артикули, които Инстинкт следва да предложи на пазара, са свързани със отбраната на дома и отбраната при пътешестване.

Изпълнителни шефове на сдружението са Евгени Бенбасат и Петър Дамянов, на които е предоставена основна роля в стратегическото позициониране на новата застрахователна компания, в създаването и лансирането на артикули и услуги, в разгръщането на нови канали за дистрибуция и продажби, в цялостното създаване на организацията като бизнес процеси, както и при построяването нейната еднаквост с реформаторски, самоуверен и друг метод към пазара.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР