Засилено полицейско присъствие ще има около всички училища на територията

...
Засилено полицейско присъствие ще има около всички училища на територията
Коментари Харесай

Преди първия звънец! Полицаите окупират училищата във Враца

Засилено полицейско наличие ще има към всички учебни заведения на територията на Враца на първия образователен ден – 16 септември, съобщи шефът на регионалната дирекция на МВР-Враца ст. комисар Янко Янколов.
Екипи от охранителна полиция ще реализират надзор в регионите на образователните заведения и ще провеждат срещи с колективите на образователни заведения, с цел да координират взаимната си работа. Ще продължи одобрената процедура, чиновници на реда да реализират наблюдаване към регионите на учебните заведения, за попречване случаи на разпространяване на наркотични субстанции.
За обезпечаване на публичния ред и сигурността на придвижването през празничните дни и при започване на новата образователна година, чиновниците на ОД Министерство на вътрешните работи Враца ще работят по авансово направени проекти.
В изнесения разбор за работата на дирекцията през месец август, ст. комисар Янколов акцентира, че с постигнатите повече от 57% разкриваемост на разнообразни по тип закононарушения, регионалната дирекция се намира на шесто място в страната.
От „ Пътна полиция “ също са възнамерявали серия от мероприятия за сигурност в дните преди началото на новата образователна година и в седмиците до края на месец септември. Служителите ще правят непрекъснати инспекции за надзор на придвижването, шофирането в границите на позволената скорост, предварителна защита на използването на опиати от водачите. Контролът ще се прави както по основните пътни артерии по този начин и на междуселищната общинска мрежа в региона.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР