Засилен локдаун по Великден в Германия няма да има. В

...
Засилен локдаун по Великден в Германия няма да има. В
Коментари Харесай

Меркел за локдауна: Сбърках, моля ви за извинение! - slava.bg

Засилен локдаун по Великден в Германия няма да има. В свое доста прочувствено изказване канцлерката Меркел призна, че поема напълно виновността за това свое решение и помоли за опрощение. "Беше моя неточност, само моя неточност. Моля за опрощение! " - тези фрази на канцлерката Ангела Меркел напряко изумиха наблюдаващите, които обаче поздравиха канцлерката за политическата смелост да признае грешката си. Предвиденият цялостен локдаун по Великден в Германия няма да се състои, разгласи Меркел след видео-съвещанието си с министър-председателите на провинциите през днешния ден. Според вътрешни източници, на това заседание тя споделила още нещо многозначително: "Когато се втурваш с главата против стената, нормално побеждава стената. "

На своята конференция през днешния ден Ангела Меркел изясни, че концепцията всички дни от четвъртък до понеделник (1-5 април) да бъдат напълно неработни в цялата страна, се зародила с най-хубави планове. За толкоз малко време обаче просто не може да се провежда такова цялостно затваряне на страната, сподели Меркел.

Наблюдателите към този момент от няколко дни остро подлагаха на критика досегашното решение точно с този мотив и задаваха въпроси като: Какво вършат лекарските кабинети, където има планувани часове, в това число и за ваксини? Как постъпват предприятията с непрестанен индустриален цикъл? Няма ли затварянето на магазините да докара до прекомерно скупчване на хора в дните, когато може да се пазари? Как ще се събират хората по празниците със фамилиите си? Възможно ли е
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР