Засилен интерес от страна на руски граждани към имоти в

...
Засилен интерес от страна на руски граждани към имоти в
Коментари Харесай

Засилен интерес от руски граждани към имоти в Благоевгра

Засилен интерес от страна на съветски жители към парцели в Благоевград. Чистият въздух, спокойният метод на живот и положителната инфраструктура са измежду факторите, поради които от ден на ден руснаци наемат или купуват жилища в града.

Благоевград

Вячислав Мотихляев дошъл в Благоевград преди месец дружно с цялото си семейство. Големият му наследник към този момент е записан на учебно заведение в града, а дребния посещава детска ясла.
Вячислав Мотихляев: Много развита инфраструктурата, има доста образователни заведения, два университета, в които в бъдеще могат да се образоват децата ни, да получат обучение. Това е прелестно, тъй като не би трябвало да пътуваш, всичко е на едно място, можеш да получиш положително обучение на всички равнища.
Вячислав, който е строителен бизнесмен, е избрал Благоевград и поради опцията за вложения в недвижимо имущество в града и района.
Вячислав Мотихляев: Разглеждаме разновидности за бъдещи вложения в градско строителството, а по този начин също и строителство на търговски пространства, които да се отдават по-късно чартърен. Паулина Чукарска, брокер: Отначало взимат жилища чартърен, избират в центъра на града с цел да им е по-удобно до всички институции да си уредят небрежно документите, и по-късно към този момент си купуват жилище, откакто се открият със фамилията.
Засиленият интерес на съветски жители към парцели в Благоевград се следи през последната една година.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР