Защото и Молиер някога, и Станислав Стратиев по-късно са могли

...
Защото и Молиер някога, и Станислав Стратиев по-късно са могли
Коментари Харесай

Пак ще убиват Борисов: Глупавият живот води до глупава смърт

Защото и Молиер в миналото, и Станислав Стратиев по-късно са могли единствено да мечтаят за подобен персонаж. „ Глупавият живот води до глупава гибел “, - е споделил класикът Жан-Батист, тъй като го споменах…

Във Фрог нюз писахме преди няколко месеца, че пред арбитър е разпитан очевидец, който разказал по какъв начин Борисов и основният прокурор Иван Гешев са поръчани за ликвидиране. Защото били некорумпирани и неподкупни и с тях не можели да се договарят покупко-продажби. Показанията на въпросния очевидец обаче са толкоз смехотворни и нелепи, че прокуратурата се възпря от гръмък панаир по задържане на забъркани от него известни лица.

Два месеца по-късно прокуратурата втора партитура, с втори очевидец, който повтаря казаното от първия. Новият проект планува, когато новият парламент и вероятно ново държавно управление стартират за вадят кирливите ризи на ръководството и топлата връзка с прокуртурта, да се разиграе покъртителната сцена, озвучена от сатирите борисови в Народното събрание.

Косвено доказателство в тази посока е шефката на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова. По мотив настояването на болшинството в Народно събрание в сряда Борисов да изясни пред депутатите какво става с Плана за възобновяване, тя отвърна: Ще забележим, има доста дни до тогава.

Дали е отдадена в огромната „ загадка “ или изречението й е подбудено и тя го е повтори като папагал – е без значение. Тя е посочена от Борисов за началник на групата заради същите аргументи и заслуги, поради които той бе показал за ръководител на Народното събрание Цвета Караянчева, наречена по-късно от самия него „ елементарна кърджалийска п..ка “… Това споделя доста.

Така че очаквайте трагикомедията „ Пак ще ме убиват “ с познати основни херои. Борисов към този момент е играл тази роля. Веднъж съобщи, че Доган възнамерявал убийството му, по-късно разкри, че Пеевски като началник на ДАНС щял да го арестува и там да го унищожават.

Овчарчето се готви да потрети сюжета…

Затова подсещам на режисьора и актьорския състав, а също и на кибиците в профил думите на Стратиев: „ Човек може да избегне шанса си, само че участта си — в никакъв случай “.

Огнян Стефанов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР