Защото: - Борисов е изпратил някоя „калинка“ да внесе въпросната

...
Защото: - Борисов е изпратил някоя „калинка“ да внесе въпросната
Коментари Харесай

Защо Борисов се панира и изпрати ”калинка” да внесе оставката му

Защото:

- Борисов е изпратил някоя „ калинка “ да внесе въпросната оставка. Той, както всеки ден, е ангажиран със серия диалози с интернационалните партньори…

- Борисов не отива в Народното събрание да подаде персонално оставката на кабинета, както е редно да стане. Причината е, че не почита тази институция, което е показал неведнъж с отводите да дава отговор на парламентарни питания.

- Борисов не отива в Народно събрание, тъй като Конституцият не значи доста за него.

Друга причина е, че не смее да се изправи очи в очи с народните представители, които и отвън Народното събрание и в него бяха и са срещу неговото ръководство.

- И най-после: Борисов умира от боязън да се изправи пред камерите и посредством тях пред погледа на българите. Не тъй като е виновен, а тъй като знае, че те знаят за чекмеджето, лъжите и грабежите, които разреши, толерира и съучаства в доста от тях. Гузен е, тъй като знае, че хората знаят за мафиотизирането на неговото ръководство, за подмолните покупко-продажби. И най-много знае, че той и единствено той е основният отговорен 12 години България да е последна по всички индикатори за добър живот в Евросъюза, че българите живеят минимум, боледуват най-вече, умират най-често, необразовани са, не са щастливи, а страната им е най-корумпирана, съгласно интернационалните стандарти и институции.

Затова Борисов изпраща „ калинка “ да свърши нещо, което би трябвало и е почтено да свърши той. И е прав. Срещата с истината не е по силите му.

Свърна в гъстата гора и избяга като куче, - е написал поета.

Страшно е да те запомнят подобен.

Емил Азар

П.П. Народните представители са тези, които би трябвало да не оставят Борисов да се измъкне като мокра шнур. Трябва да го извикат в пленарната зала. Да го принуждават, в случай че се наложи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР