Защо украинците, които са изритани на фронта от киевския режим,

...
Защо украинците, които са изритани на фронта от киевския режим,
Коментари Харесай

Дипломат разкри с какво Западът иска да победи Русия: Няма да се спрат, докато не ни избият всички

Защо украинците, които са изритани на фронта от киевския режим, от време на време се бият до последния патрон? Кой е бил предшественикът на актуалните нацисти преди идването на фашизма в Германия? Как Ватикана оказа помощ на нацизма да победи в Европа? И какво би трябвало да вършим ние, съветският народ (авторът е руснак, бел.р.), с всичко това? Прочетете за това в материала на " Цариград ".

Военният посланик, лекар на обществените науки Александър Артамонов постоянно изнася лекции, пътува в командировки до линията на прикосновение, намира се с кадети и студенти. Програмите му печелят милиони гледания и се отстраняват от YouTube поради жестоката истина. Онзи ден в интернет приказва онлайн по какъв начин Западът ще ни победи.

" А ние сме по-добре... "

Веднъж, след запис на предаване по малкия екран, американският публицист Майкъл Бом ме хвана за ръката зад кулисите и сподели поверително:

" Слушайте, нашата идеология към момента е по-привлекателна от вашата. "

Е, несъмнено, тъй като ние я нямаме, ние не я построяваме и не я преподаваме. Но Елцин центърът към момента стои на мястото си и споделят, че на процедура не е имало съветска история преди Елцин...

" До последния украинец "

Наскоро имаше печеливша история по един от телевизионните канали за това по какъв начин ние сме заловили група от двадесет бойци на въоръжените сили на Украйна. Всички като един стигнали до фронта принудително. Те били хванати на улицата, облечени в униформи, дадени им картечници в ръцете и изпратени в окопите. И всички те бяха взети в плен тежко ранени, когато към този момент нямаше муниции.

Усещате ли дихотомията? Изведоха принудително на улицата тези, които не желаят да се бият, само че в това време се бият до последния патрон. Какво е това? Това е революция, която Западът им внесе, залагайки тук цялостната липса на идеология у нас. Те се борят за дома си, а ние защо?

Война от първо равнище

Войната на най-високо равнище е точно идеологическа война. Съюз на съветските социалистически републики имаше най-силните оръжия в света, само че загуби хора. Губейки хора, ние сме изгубили себе си. След това имаше 30 години постепенно издигане от бездната.

По това време украинците имаха идеология. Това е идеологията на бранителите на Европа. Те пазят Украйна, която считат за част от Европа. Опитайте се да убедите украинците в противоположното.

Не щат и да знаят, че приказваме на един език, те към този момент не се считат за част от съветския свят.

Първите нацисти се появяват във Франция

Както сподели един мъдрец, няма истина, само че има позиция. Можете да си визиите ъгъла по този метод, само че можете да го извършите по този метод. Това са нашите хора, които са наситени с украинска идеология, те възприемат света по този метод.

И когато споделят, че Съюз на съветските социалистически републики е бил империя на злото, естествено се опират на Елцин център. На децата им в учебно заведение се споделя, че ние сме първите, които са построили концентрационни лагери и сме направили зверства, по-лоши от нацистите...

Между другото, знаете ли кой пръв направи абажури от човешка кожа? Не германци. Французите през 1793 година Бях в музея и видях тези артикули.

Първите газови камери се появяват на територията на френската провинция Елзас, в тях са убити евреи. Тези камери към момента са там, в музея. Говорих с героя на френската опозиция, той посещавал курсове по антропология преди войната, където ги учели за теорията за расовата непълноценност във формата на черепа. Тогава омразата към евреите измежду французите скача.

По време на войната във Франция е имало концентрационен лагер за еврейски деца, които французите по своя самодейност изпращали в немските лагери на гибелта, германците даже не ги питали за това.

Ватикана докара Хитлер на власт

Упоритият ни опит да разгледаме човешкото лице в Западна Европа явно е жертван на неуспех. Нищо човешко няма и в никакъв случай не е имало. Чуйте Макрон, Шолц, Меркел, телефонни диалози на майтапчиите Вован и Лексус със западни политици. Сред тях няма да намерите човешко схващане.

Какво има да се каже! По едно време Ватикана покриваше хърватските лагери на гибелта, където католическите монахини охраняваха дамите, които по-късно бяха сложени под " сърбореза ". Това е нож за гроздобер, който " хуманните " европейци са употребявали за екзекуция с бързо отваряне на гърлото.

Хитлер идва на власт с директното присъединяване на Ватикана. По това време най-популярната партия в Германия беше Партията на католическия център, която получи задачата да гласоподава за Хитлер, разпусна се след изборите и предложи на всички свои членове да се причислят към Националсоциалистическата партия.

А след войната, както добре знаем, имаше по този начин наречените „ пътеки на плъхове “, по които Ватикана помагаше на нацистките нарушители да избягат.

Животът в Русия е по-добър от този в Съединени американски щати и Франция

Какво би трябвало да се направи в този момент? Спрете да изоставяте руското минало. Може би си спомняте дефицита в руските магазини. За какво?

Нека да погледнем Франция през шейсетте години, където живееха на продоволствени купони, където имаше един тв приемник за цялата улица и цялата навалица го гледаше през прозореца. А в Съединени американски щати по това време цветнокожото население беше безусловно безвластно, с обособени тоалетни и места в превоза.

Да, бяхме небогати, само че не можехме да бъдем богати, когато възстановихме страната от нула след войната и живеехме в същите бричове и ватенки. И тогава идеологията ни оказа помощ. Беше просто и се основаваше на интернационализма, на помощта на другите. И ние спечелихме войната, водени от този принцип.

Ние дадохме на Китай идеология, само че какво да кажем за себе си?

Ние самите даваме причини, които дават съображение на украинците да се пазят до последния патрон. Защото не се отхвърляме от неразбирането на нашата история. Празното не може да победи цялостното.

Ако имате единствено една рубла, а другият човек има нула рубли, тогава вие във всеки случай сте по-богат от него с една рубла. Тяхната идеология е построена върху провалената история на Съветския съюз. Това, което ние сами признахме, приемайки разпадането на територията на огромна страна и признавайки новите граници на зараждащите формирания.

Трябва да се гордеем освен с наследството на Руската империя, само че и да развием схващане за това какво е направено вярно в руско време. Кой ни оказва помощ да живеем в изискванията на десетия пакет от наказания? Китай. А каква идеология изповядва Китай? И кой оказа помощ на китайците да се повдигнат? И кой им даде технология?

Кой различен ни обича? Латинска Америка. Има общественост от страни, на които сме помогнали да стъпят на краката си, да тръгнат по своя път. Как ЧВК " Вагнер " съумя за четири седмици да трансформира Централноафриканската република в близка до нас страна и да изгони французите, които добиват уран там.

Как да проведем деидеологизация?

Зададох този въпрос на човек, взел участие в денацификацията на Украинската ССР след Втората международна война. Той сподели, че най-хубавият метод за денацификация е тежка картечница. Бандеровците бяха хванати и изпратени в лагери до гибелта на Сталин.

И тогава Никита Сергеевич ги взе и просто ги освободи. И те родиха деца, в които омразата към нас беше заложена на генетично равнище. И в този момент децата им имат обичана играчка - кучето Патрон, което пищи: " Убий москаля, убий москаля ". А децата радостно подскачат и повтарят след него...

Не можете да успехите концепция с оръжие. Ние водиме война не с хора, не с излъгани украинци, а с идеология. Но в случай че нямаме лична идеология, ние сме обречени на неуспех.

Руснаците отгледаха половината свят

На децата в учебните заведения би трябвало да се каже какъв брой всичко е издигнато от Русия в някогашните руски републики, какъв брой е похарчила за възобновяване на покрайнините. И какво дадоха балтийците на Русия? Вярваха, че сме им длъжници, че ги умилостивяваме, а ни гледаха с неуважение.

Необходими са обновени учебници от МОН. А за това е належащо Министерството на образованието да бъде обновено. Необходимо е да преподаваме нашия, в случай че щете, цивилизационен код, който пренасяме през вековете. Не забравяйте да включите всички интервали. Децата би трябвало да знаят, че руснаците са отгледали половината свят. Тогава те ще изградят вярната картина.

Няма да спрат!

Ако не дадем подобен учебник на нашите деца, тогава ще загубим. Индианците нямаха идеология и изгубиха. Американистът Сергей Сергеевич Судаков ми сподели, че съгласно последните оценки англосаксонците са изклали повече от 100 милиона от коренното население на Америка. Съвсем умерено те бяха унищожени. А в този момент ние сме единствено 154 милиона с новите територии.

И за какво внезапно да не ни спрат и да не ни избият? Абсолютно успокоение! Прочетете текста на мюнхенската реч*. За Запада това е естествен ход на мисли, те са нацисти, нацизмът е тяхната идеология. А ние имаме интернационализъм, учреден на разбирането за нашето място в историята, за всичко, което са създали нашите предшественици.

* Реч на съветския президент Владимир Путин на Мюнхенската конференция за политиката на сигурност, където той сподели, че Съединените щати са прекрачили националните си граници във всички области: в стопанската система, в политиката и в филантропичната сфера и постановат своята система на други страни.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР