Защо този анализ се появи точно вчера и кой пише

...
Защо този анализ се появи точно вчера и кой пише
Коментари Харесай

Осман Октай пред Фрог: Вчера Доган потърси успокоение и опрощение за извършените злини. Друг пише философските му анализи

Защо този разбор се появи тъкмо през вчерашния ден и кой написа „ изповедите “ на Ахмед Доган, четете в цялото изявление, който Осман Октай даде особено за Фрог Нюз:

Г-н Октай, през вчерашния ден Ахмед Доган наруши мълчанието си. В уеб страницата на Движение за права и свободи разгласява собствен труд, озаглавен. Вие прочетохте ли написаното и какво разбрахте от него?

Ще се произнеса по това, което направиха в уеб страницата на Движение за права и свободи през вчерашния ден като човек, който сносно познава самия Ахмед Доган през годините, през които сме били повече от близки – като братя, освен като политически съратници. Ще си разреша да направя мой прочит на задачата – за какво се разгласява един материал, който е намерил място в юбилейния метафизичен алманах на Софийския университет през 2021 година.

Според Вас каква беше задачата?

Наричаме го „ изповедта на философа Доган “. Това е изповед на Доган за усмиряване на личното му схващане и душа, за злините, лъжите и закононарушенията, осъществени от него и от негово име през тези години.

Второ – това е опит да откупи греховете си пред гласоподавателите на Движение за права и свободи с неясен за тях език и изказ.

Трето – да изясни формулата за заедност, употребена от години по модела „ Доган “. Припомням неговото изявление през 2009 година от село Кочан и присъединяване му в предаването на Слави Трифонов през 2005 година.



В неговите думи се съдържа следното: „ Аз съм функционалност на властта, аз ръководя и систематизирам порциите. Вие се съгласявате и изпълнявате моята воля. Съдбата ви е в моите ръце “ . Това е неговата философска мисъл в тези му участия. Това е грубото наличие на тези две участия.

Във вчерашната изповед има обаче несъгласие с гореизложеното. Доган декларира: „ Господи, не ми давай повече, в сравнение с мога да понеса! “ . Какво желае да каже? Господ е отговорен, че сме подвластни от него в заедността.

В разбора си почетният ръководител на Движение за права и свободи се дефинира като „ мъдрец, политик и предприемач “ . „ Мотивираният ми живот стартира с философия, СЪДБАТА ме принуди да се занимавам с ПОЛИТИКА и, с цел да продължа цикъла, започнах да се занимавам с БИЗНЕС “ , споделя Доган.

Коя е ориста, за която Доган упреква живота си?

Първо основно ръководство на Държавна сигурност! Самият Доган е признавал: „ Държавна сигурност е моето семейство “. Първо основно ръководство посредством катедра „ Философия “ към Софийски университет приготвя доктрината за смяна в България посредством преврата против Тодор Живков, 10 ноември 1989 година до организацията на политико-олигархичния модел „ Луканов “ през последните 30 години. Кои са известните политически медиатори на този модел от тази катедра? Проф. Чавдар Кюранов, доктор Желю Желев, доктор Ахмед Доган и доста други по-малко известни като политически водачи.

И с цел да потвърдим всичко това:

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР