Защо сме по-близо до Бангладеш, а не до съседите си

...
Защо сме по-близо до Бангладеш, а не до съседите си
Коментари Харесай

Комедията ваксинация срещу COVID-19: Шефът на ИАЛ де факто призна, че в трета фаза може да влезе кой ли не

Защо сме по-близо до Бангладеш, а не до съседите си по брой имунизирани против ковид? Според шефа на ИАЛ (Изпълнителна организация по лекарствата) Богдан Кирилов аргументите са две – количествата ваксини, пристигнали до момента и отказали се авансово записани за имунизация.
След като му беше посочено, че има доста случаи на чакащи, които никой не вика, Кирилов се оправда пред Нова телевизия, че имало доста огромна разлика в другите области и при другите РЗИ.
 Експертни рекомендации: Кой да се имунизира против ковид, в случай че страда от избрана болест Експертни рекомендации: Кой да се имунизира против ковид, в случай че страда от избрана болест
Как ще се отразят имунизациите против ковид на хора с хронични заболявания и така наречен рискови групи от популацията? Здравното министерство...
Кирилов призна и друго – неразбираемо било определението за хората, които се имунизират против ковид в трета фаза. Най-общо, това са хора с значима роля за обществото и по-застрашени от болест. Запитан дали в действителност сме прецизирали кой влиза в трета фаза, отговорът беше: " Като цяло е съществено предизвикателство и всичко се случва доста динамично ".
" Необходимо е да бъде основана организация от техните работодатели " – по този начин Кирилов трансферира топката кой в действителност е виновен за процеса на организация по имунизация. И добави, че към този момент сме доста подвластни от IT технологиите, откакто беше запитан по какъв начин по този начин работещи от у дома IT експерти се оказват пред продавачки в магазина за имунизация.
Директно запитан не е ли казусът в страната, с цел да сме толкоз обратно по брой имунизирани, Кирилов се съгласи, че има усложнения поради малко поканени хора в съответната фаза, а откакто има и отказали се от тях, процесът зацикля. Но той настоя, че било най-важно количествата на ваксина, които нарастват.
На въпрос по кое време би трябвало да завърши трета фаза и дали не е безконечен развой, откакто всеки шеф може да подаде лист с искащи към РЗИ, последва факсимиле: " Всеки искащ може да бъде имунизиран ".
 И компаниите от IT бранша се оказаха по-приоритетни за имунизиране от възрастните хора И компаниите от IT бранша се оказаха по-приоритетни за имунизиране от възрастните хора
Компаниите от IT бранша са предпочитани за имунизиране и са включени в третата фаза от държавния проект за имунизиране против корона...
На този стадий няма потребност от пунктове за имунизация, които да работят непрекъснато. Ако забележим данни за такава потребност, ще бъдат основани - по този начин Кирилов призна какво вършим в действителност с имунизацията.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР