Защо Сектор Г не ходи на мачове? Защото и те

...
Защо Сектор Г не ходи на мачове? Защото и те
Коментари Харесай

Пенев: Рано или късно ще има един ЦСКА, Младенов няма да се занимава с футбол

" Защо Сектор Г не върви на мачове? Защото и те също като мен са лъгани, излъчени непрестанно, мамени в продължение на седем години. И са взели доста вярно решение, това нещо веднъж вечно би трябвало да завърши ". Това разгласи треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев във връзка обвиняванията, че е предал ЦСКА-София като е поел другия " червен " клуб, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Пенев съобщи, че управлението на ЦСКА-София не е било радостно от извоюваната Купа на България под негово управление в края на сезон 20/21 и че то има напълно други цели, а не сполучливо показване на " армейците ". " Аз също мисля, че рано или късно ще има един ЦСКА. Как ще стане юридически, не мога да кажа. Този ЦСКА ще бъде на почитателите и за почитателите. Ще ви върна няколко години обратно, при последния ми престой на " Армията ", слушам, че се вършат мнения. Защо бях поканен там? За да мога да туширам напрежението сред почитатели и управление, и то се случи въз основата на доста старание, доста работа. Разбира се, спечелихме и дълго чакан трофей, всички бяхме доста радостни. Но най-нерадостни съгласно мен бяха в управлението. Там задачите са радикално разнообразни, не желаят да сме първи, не желаят да печелим трофей, втори, трети, пети, шести, осми, не желаеме да надграждаме, не желаеме ЦСКА да бъде в позицията, която заслужава ", разяснява Пенев.

" Какво се случи? При добре свършена работа, единствено за 2-3 месеца - обещания, неистини и най-после изпъждане. Това се назовава изменничество. Точно това се назовава изменничество. Защо Сектор Г не върви на мачове? Защото и те също като мен са лъгани, излъчени непрестанно, мамени в продължение на седем години. И са взели доста вярно решение, това нещо веднъж вечно би трябвало да завърши. Познава се доста добре и с Иван (Велчев-Кюстендилеца), Росен (Петров-Животното), с множеството момчета от Сектор Г, с доста червени почитатели от България, които постоянно са ме подкрепяли абсолютно, във всеки един миг и аз това нещо го оценявам доста и постоянно ще им бъда признателен ", сподели още той.

" Имаше една игра едно време - студено, топло. При мен тук е доста студено, леденостудено, топлото би трябвало да се търси в тази посока, на място, което не е надалеч от " Армията ". Там е топлото, там би трябвало да се търсят предателите ", приключи Пенев по тематиката.

Наставникът на ЦСКА 1948 разяснява и назначението на Стойчо Младенов като действен шеф в клуба по-рано тази седмица. Двамата имаха спор в близкото минало, откакто Младенов размени Пенев отпред на ЦСКА-София. " Не сме срещали и надали ще се срещаме постоянно. Стойчо Младенов е нов човек в нашата конструкция и желая да кажа, че фактът, че стартира да работи в клуба, не значи, че моето мнение или отношение ще се промени. В сряда Гьонов и Младенов дадоха отговор на вашите въпроси доста ясно и изчерпателно. Той няма да се занимава с футбол, изрично не, най-малко до момента в който аз съм в клуба. Най-вероятно реклама, маркетинг, среща с почитатели, само че никога с футбол ", безапелационен бе Пенев. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР