Защо се случва това? И не, не касае използването на

...
Защо се случва това? И не, не касае използването на
Коментари Харесай

Защо някои жени на 40 изглеждат като момичета, докато други вече са баби?

Защо се случва това? И не, не касае потреблението на козметика и процедури. Ето няколко аргументи, заради които доста дами на четиридесет години се считат а и наподобяват като баби:

1 Човек получава чувството, че не настигате младежите – техният метод на живот, ползи, мода наподобяват странни и неразбираеми.

2 Всички познати, родственици и другари в близост купуват жилища, коли, обиколки в чужбина, а при вас всичко е същото, без промени.

3 Много дами към този момент отглеждат второ дете или се омъжват още веднъж и имате чувството, че часовникът ви тиктака и не можете да поправите нищо. И тогава родственици и другари питат по кое време ще настъпят промени в живота ви.

4 Нямате предпочитание да се забавлявате както преди, желаете усамотение, тишина и пълноценна отмора.

Всъщност, с цел да спрете да се чувствате остарели, би трябвало да преразгледате всички точки, разказани нагоре и да започнете да живеете „ тук и в този момент “. Ако не сте удовлетворени от настоящото положение на нещата, започнете да вършиме, както желаете. Научете се да обичате и цените всяка година от живота си. В противоположен случай всичко най-интересно ще ви подмине.

Започнете да бъдете в наклонност с младежите, заемете се с занимание, отдалечете се от стандартите, общувайте със съидейници, отървете се от отрицателната среда. За да започнете, направете лист с потребностите и ползите, които бихте желали да преследвате в близко бъдеще.

Проблемът със стареенето е в областта на нашето въображение и постоянно не е обвързван с действителни физически ограничавания. Жените, осъзнали това, живеят пълноценно.

Съгласни ли сте с прочетеното?

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР