Защо САЩ демонстрират шизофрения, като стоварват санкции на Божков, а

...
Защо САЩ демонстрират шизофрения, като стоварват санкции на Божков, а
Коментари Харесай

Румен Петков: Защо САЩ стоварват санкции на Божков, а пропускат рушветчиите

" Защо Съединени американски щати показват шизофрения, като стоварват наказания на Божков, а пропущат рушветчиите? ". Това съобщи пред БНР Румен Петков, водач на АБВ и някогашен министър на вътрешните работи, в коментар на на  Васил Божков, показан като " прочут български предприемач и олигарх ", Делян Пеевски - " някогашен народен представител ", и Илко Желязков, някогашен заместник-ръководител на Държавната организация за механически интервенции. Той напомни, че  Васил Божков направи признания на кого какви рушвети е давал, " като изведе в челни позиции   някогашните министър председател Бойко Борисов и финансов министър Владислав Горанов ".

По думите на Петков " шкафчето на Борисов, в което имаше милиони евра и кюлчета злато " би трябвало да е задоволително доказателство пред институциите в Съединени американски щати:

" Нека да ни обяснят за какво се пропущат тези, които са взели рушветите. Дали пък не са си купили политическо успокоение от Съединени американски щати, като изсипаха 3 милиарда $ за едни самолети ? ".

Румен Петков не открива предумисъл в това тъкмо в този момент да излезе изказването на Министерството на финансите на Съединени американски щати. Според него не трябва " да седим на кълката, че те имат неоспорими доказателства за това, без да ни ги дават ". 

" Картината е грозна и родна " , сподели Петков в коментар на.

Интервюто на Даниела Големинова с Румен Петков в предаването " 12+3 " можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР