"Защо не изпитвам оргазъм?" е сред въпросите, които жените най-често

...
"Защо не изпитвам оргазъм?" е сред въпросите, които жените най-често
Коментари Харесай

Само за дами: Топ 4 на причините да не изпитвате оргазъм

"Защо не изпитвам оргазъм? " е измежду въпросите, които дамите най-често си задават. При това дами, които обичат секса, обичат колегата си и се любуват на интимните мигове дружно. Къде тогава може да се крие казусът? Всъщност по света има доста дами, които в никакъв случай през живота си не са достигали до вагинален оргазъм. Причините могат да бъдат хормонални, неврологични или психически (депресии, фобии). Нека обаче да хвърлим повече светлина по въпроса и да забележим кои са най-разпространените аргументи да не стигате до висшата приятност:

Прескачате любовната въведения
Много двойки в припадък на пристрастеност и неспокойствие пристъпват непосредствено към половия акт. Това обаче оказва отрицателно влияние не толкоз върху мъжа, колкото върху дамата. Една жена се нуждае от особено внимание, от милувки и целувки, които да приготвят тялото ѝ за това, което ще се случи. Колкото по-възбудена е една жена преди мъжът да проникне в нея, толкоз по-лесно доближава тя до оргазъм.

Лесно се разсейвате
Докато сте се отпуснали в ръцете на колегата си, мислите ви блуждаят под дърво и камък, само че не и в леглото. Всъщност разсейването по време на секс не е по никакъв начин мъчно. Изведнъж се сещате да вземем за пример, че имате задача за дотъкмяване, или пък нещо в работата ви тормози, леглото ви убива и така нататък “Мозъкът е главен участник в секса, тъй като записва страстите, изпраща назад сигнали на тялото ви по какъв начин да реагира, отделя хормоните на щастието и ви кара да се чувствате добре”, изяснява пред „ Космополитън “ сексологът Глория Брейм. Ето за какво всяка мисъл, която не е обвързвана със протичащото се сега, ви отдалечава от ден на ден от сюблимния миг. Затова е нужно единствено да се отпуснете, да забравите всевъзможни терзания, да намерите комфортната за вас позиция и да се отдадете изцяло на мига.

Забравяте за тоалетната
Леко цялостният пикочен мехур сигурно ще ви изиграе неприятна смешка по време на креватните извършения. Ето за какво, даже и да не чувствате тежест в тази област, минете превантивно през тоалетната. В противоположен случай рискувате проникването във влагалището и придвижването вътре да ви даде чувство, че се ви се пишка, което от своя страна провокира инстинктивно стягане на мускулите ви. Цялото това положение затваря всичките ви пътища към висшия миг.

Пренебрегвате клитора
Онова нежно малко „ цвете “, прикрито сред краката ви, може да докара до лудост всяка жена, стига да знае по какъв начин да го употребява. Често пъти забравяме за него и в устрема си да накараме колегата си да се усеща на осмото небе, подценяваме личното си право на наслаждение. Клиторът е затрупан с доста повече нервни окончания, в сравнение с вагината и стимулирането му ще ви възбуди дотам, че с лекост ще ви води тъкмо там, където желаете. За задачата е задоволително, до момента в който вършиме обич, сътрудникът да редува проникването с целувки върху мястото. Добър вид е и да го подтиква с пръсти. Ще го улесните, като заемете поза „ Ездач “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР