Защо миската Вероника Стефанова крие мъжа си?! Това се питат

...
Защо миската Вероника Стефанова крие мъжа си?! Това се питат
Коментари Харесай

Децата й пораснаха, никой не знаеше кой е мъжът й: Първи папарашки СНИМКИ на миската Вероника Стефанова и любимия й!

Защо миската Вероника Стефанова крие мъжа си?! Това се питат пъклен доста хора при все, че двамата са дружно от десетилетие, а тя му роди две дъщери и не стопира да се хвали какъв брой е щастлива. Досега обаче Веро нито е загатнала името му, нито е разгласила една фамилна фотография с него, до момента в който щерките и себе си пуска на пакост в нета.

Първоначално хората смятаха, че въпросният е женен и Вероника му е просто държанка, само че не - двамата са семейство. Другите аргументи бяха, че мъжът е много богат и тя трепери да не й го отмъкне някоя кокошка, или просто той е много по-възрастен от нея, не лови окото и я е позор да го покаже.

Е, може да се окаже, че има известна доза истина и в двете догатки. Човекът фактически е богат, най-малко в случай че съдим по джипа му, а и действително е очевидно по-стар от Вероника, която умерено може да му мине за щерка.

Папараци най-сетне съумяха да ги спипат, освен това и по какъв начин се целуват. Снимките разкриха господина до Вероника и това е Филип Стоянов. Да, половинката й не е пръв красавец от вида Ален Делон на млади години, само че пък е финансово хубав и очевидно се грижи добре за нея и за двете им дъщери.

" Днешните бръмчалки ще те гледат като пръв хубавец, стига да ти е цялостна банковата сметка ", разясняват в нета.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР