Защо книгите на Шваб са по-страшни от Майн Кампф? Mein

...
Защо книгите на Шваб са по-страшни от Майн Кампф? Mein
Коментари Харесай

Защо книгите на Шваб са по-страшни от Майн Кампф?

Защо книгите на Шваб са по-страшни от Майн Кампф? Mein Kampf е за основаването на някакъв тип геополитически международен ред, доста остарял. Отпътуване към нео-езичеството, отменяне на християнството...

Тези, апропо, също го отхвърлят, само че имат механически средства да създадат това, които Хитлер не е имал. Като цяло всички тези хора в този момент се пробват да си отмъстят от Русия за провалянето на Третия райх, тъй като Райхът, който желаят да основат, е директно продължение на нацисткия Райх, само че средството е ултраглобалистка гражданска война, а ла троцкизъм.

Те основават обществена система, в която естественото действие включва смяна в биологичната природа на индивида. Енгелс един път назова работата си върху цивилизацията в контраст на варварството „ Произход на фамилията, частната благосъстоятелност и страната “. Тази компания се пробва да анулира всички достижения на цивилизацията като цяло. Те желаят изцяло да рестартират историята. Тоест цялата история, която съществува от Неолитната гражданска война, отпреди 10-12 хиляди години.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР