Защо имам неприятния вкус в устата, че конституционните промени са

...
Защо имам неприятния вкус в устата, че конституционните промени са
Коментари Харесай

Трифонов: Конституционните промени са поредната гадост, сервирана от сглобката

Защо имам неприятния усет в устата, че конституционните промени са следващата гнусота, сервирана от въпросната сглобка, некоалиция или както там се назовава?  Нямам отговори, а обстановката става все по сюрреалистична, акцентира Трифонов. Единственият отговор, който намирам е, че сега за жалост ни ръководят некадърни, аморални и некомпетентни, алчни за власт и самозабравили се хора, които мигновено би трябвало да си подадат оставката.

Това разяснява във фейсбук водачът на Има Такъв Народ Станислав Трифонов.

" Гледам дебатите в Парламента за промени в най-важният български закон - българската Конституция. Аз не съм правист, само че виждам в правото си на български жител. Защото ме интересува, като български жител, какво постанова промени в българската Конституция, за какво би трябвало да бъде променяна, какви са предложенията и кой ги предлага. Предлагат ги други български жители ", написа той. 

" Водещи са Бойко Борисов, Делян Пеевски и Христо Иванов, както и жителят на България и Канада - Кирил Петков. Като оня дето падал от осемнайстия етаж и на третия етаж си споделил: до тук добре, и аз споделям: до тук добре. Само дето, изобщо не е добре. От дебатите ми стана ясно, че всички професионални гилдии и организации, в това число и високоуважавани конституционалисти, са срещу тези промени. И настояват, че в случай че тези промени биват направени, те ще паднат в Конституционния съд, тъй като са противоконституционни. Тогава за какво сглобката желае да направи промени в българската Конституция, които в действителност са противозаконни? Защо нямаше разискване на тези промени? Защо бяха основани на мрачно, прикрито и скрито, като нещо срамно? Защо в измененията е включена промяната на националния празник от 3-ти март на 24-ти май? ", приключва той.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР