Защо да имаме патова ситуация? Създават я тези, които не

...
Защо да имаме патова ситуация? Създават я тези, които не
Коментари Харесай

Борисов си направи майтап с Радев: Само аз станах, като влезе в залата

" Защо да имаме патова обстановка? Създават я тези, които не съблюдават парламентарните обичаи. Първата партия излъчва ръководителя на Народното събрание. Да се срамим, че сме първи ли ". Това попита водачът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов пред публицисти.

" Който желае друго решение за ръководител на Народно събрание - би трябвало да се разиска. Може и с разновидността Вежди Рашидов, само че той отново ще е от първата политическа мощ. Да се редуваме има смисъл, когато както е в ЕНП, там се редуват на две години и половина. По същия метод се редуват и в доста комисии ", сподели Борисов, представен от " Новини.бг ".

Никой не стана в залата, когато влезе президентът Румен Радев. Само аз станах, като порядъчен боец. Много от партиите му не станаха. Радев обаче желае служебните министри, които седяха в кошарката, да им гласуваме пари и да имат месеци наред да харчат, разкри водачът на ГЕРБ. 

Да обърна внимание на речите в Народното събрание - всички партии споделиха, че би трябвало да има държавно управление. Бюджет с постоянно държавно управление. За това призоваваме и от ГЕРБ-СДС - демонстрираме самообладание, схващане и диалогичност.

Беше доста обран, сдържан и зает парламент. Ако с самообладание, приемливост оставим - има разновидности и аз желая решение. Решението би трябвало да мине през взаимни отстъпки. Безотговорно е да кажеш, в случай че не съм самичък, няма да има държавно управление, разяснява Борисов. 



Поне два разновидността за сформиране на държавно управление - служебният кабинет да остане като постоянен, до момента в който бъде признат държавния бюджет. Това е избавителен вид, сподели той. 

" Нямаме боязън от " Възраждане ", тъй като имаме ясно дефинирани разлики и ясно дефинирани направления, в които можем да работим дружно. "

С Христо Иванов си говорихме в залата човешки - бил ми е вицепремиер въпреки всичко, приключи Бойко Борисов. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР