Защитници на руските пропагандни тези в България са били възнаграждавани

...
Защитници на руските пропагандни тези в България са били възнаграждавани
Коментари Харесай

Избройте 10 четирихилядници и излъгани комуникационни мулета

Защитници на съветските пропагандни тези в България са били възнаграждавани с по 4000 лева месечно. Това са главно обществени фигури, анализатори, известни лица, има и политици. Това сподели в събота заран по радио " Дарик " Лена Бориславова, шеф на кабинета на премиера в оставка Кирил Петков. Разкритието съществено впечатли обществените мрежи, в които си изляха мнения, тълкования и колажи.

Ето малко от тях:

Един от станалите най-популярни за няколко часа колажи, озаглавен " Как гледат русофилите с 4000 лева на месец тези, които тролят гратис ".



А карикатуристът Христо Комарницки " се ожали ": " На моята стена идват да пишат единствено от евтините путиняги...по 10 копейки на пост... "


Дайте лист
" Избройте 10 български четирихилядници ", излезе с " предизвикателство " анализаторът Юлиан Попов и по този начин отприщи вълна от догатки и настоявания да има лист на хората на " съветска заплата ".

" Като са споделили А, да кажат и Б,В.....до Я. Да изнесат тези данни. За да се знае ", счита и Ружа Смилова, учител по политология.

" Силно се надявам, че сте стане ясно кои са тези политици, анализатори, политолози, членове на службите. Макар че и в този момент е много ясно... ", написа пиар екпертът Любомир Аламанов като се включи в апелите за бистрота.

И добави:

" Но друго е смешното. Докато тези политици, анализатори, политолози, членове на службите взимат пари и си ги харчат в западните страни, излъганите небогати хорица бълнуват за средновековен комунизъм, яхване от източния деспот и България на три шкембета. Даже и пари не взимат. Нищо. Нъцки. Хахахаххахахахах...

Като излъгани хора, метнали пари през балкона на телефонни измамници и чакащи някой да ги похвали. Е, няма кой. Истината е следната: Лъжат ви и ви карат да говорите нелепости и да желаете да живеете като в Сибир, до момента в който измамниците си взимат парите и си живеят по Ривиерата.

Тъжни, излъгани жертви на информационната война.

Тъжни, излъгани информационни наркомулета, пренасящи отровата на източния деспот, заразяващи всички и всичко...

А децата ви ще продължат да бягат на запад. Защото желаят да живеят обикновено.

Помислете отново дали си костват 10-те копейки, които взимате за един путинофилски коментар. "

" Лично познавам десетки промити мозъци, които обичат Путин гратис "
Ето и по какъв начин синтезира обстановката рекламистът Теодор Михайлов:

" Тия 4000 лв. на месец взривиха обществото и към този момент всички се гледат съмнително, тъй като никой не си признава, с изключение на тези, които не са взимали, може би с цел да ги виждат най-сетне и да вземат и те.

Скептичен съм, че са раздавани по 4000 лева Склонен съм да си мисля, че Сашо Симов, който преди време е писал какъв брой харесва Америка, само че след това е сменил мнението си и е захаресвал Русия, го е направил за пари. Или Карбовски. Или Волгин. Но примерно Георги Гергов, дето застраховката на две от многото му лимузини е толкоз на месец, надали е на същата цена. Корнелия за 2К евро на месец също звучи фантастично.

Лично познавам десетки промити мозъци, които обичат Путин гратис. Останалите най-малко имат някакво опрощение.

Некви хора взимали пари. Ама кои, за какво са ги взимали, какъв брой време са ги взимали, не излиза наяве. И каква е разликата с пик?

Lena Borislavova, извадете листата с платените пропагандатори, другояче в действителност падате до равнището на ония, които ни назовават соросоиди. И не се крийте зад “класифицирана информация”, който споделя А, би трябвало да има сили да каже и Я.

П.П. Кога ще изгоним и “паметниците” им? "



" На някои им проличава доста, на други – не толкоз.

А тези, които вършат същото, без да са на директна прехрана на Кремъл? А на български партии, да вземем за пример. Партии, които пазят и работят за същите ползи. И дори някои от тях се назовават евроатлантически ", означи журналистката Анна Цолова.



" Ние напоследък виждам, че доста наши сънародници интензивно се търсят! Не са наясно със себе си, с полезностите си и с мирогледа си! Чудят се европейци ли са, балканци ли са или пък са руснаци! Голямо чудене пада! Някои обаче очевидно са се намерили против 4000 лева на месец! Останалите се търсят гратис! ", включи се измежду коментиралите и продуцентът Маги Халваджиян.



А някои побързаха да се оправдаят, че не са те с 4000 лева Съвсем насериозно.

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР