Защитникът на Ювентус Леонардо Бонучи заяви, че попадението на Аркадиуш

...
Защитникът на Ювентус Леонардо Бонучи заяви, че попадението на Аркадиуш
Коментари Харесай

Бонучи: Трябваше да зачетат гола на Милик, не влияех на играта

Защитникът на Ювентус Леонардо Бонучи съобщи, че попадението на Аркадиуш Милик, с което грандът от Торино би победил Салернитана с 3:2, е трябвало да бъде зачетено. Двубоят завърши при тъждество 2:2, а голът на Милик не бе приет поради засада на Бонучи.

„ Моята позиция не влияеше на играта. Надявам се, че съдиите са взели под внимание и позицията на Антонио Кандрева, само че допускам в никакъв случай няма да разберем. Независимо от това, аз не бях част от офанзивата, а бранител на Салернитана съвсем ми смъкна фланелката “, разяснява Бонучи.

„ Сега би трябвало да проучваме първото полувреме, тъй като в случай че играем по този начин, няма да стигнем до на никое място. Ако обаче се представяме както във второто полувреме, можем да играем основна роля в шампионата “, сподели опитният защитник на Ювентус.

„ Не можем да раздаваме 10 или 15 минути на всеки противник и да слагаме резултата под подозрение. В Ювентус съществува единствено успеха, това би трябвало да е ясно на всички. През последните години претърпяхме много промени. Имаше промяна на поколенията и към момента за някои не е ясно какъв брой тежи тази фланелка. Надявам се, че ще си вземем поучения от този мач. Трябва да си оказваме помощ и в офанзива, и в отбрана “, добави Леонардо Бонучи.

Тимът на Ювентус се готви за домакинство на Бенфика в сряда вечер в груповата фаза на Шампионската лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР