Защитникът на ЦСКА Юрген Матай получи контузия и напусна терена

...
Защитникът на ЦСКА Юрген Матай получи контузия и напусна терена
Коментари Харесай

Капитанът на ЦСКА увисна за гостуването в Бистрица

Защитникът на ЦСКА Юрген Матай получи травма и напусна терена наложително още през първата част при неделната победа с 3:0 над Берое. Нидерландецът първо получи удар в бедрото, само че продължи да играе. Няколко минути по-късно обаче той още веднъж се хвана за тази област на десния си крайник и сподели, че не може да продължи. Знаците, с които се обърна към скамейката пък подсказваха за получено разтежение.

Очаква се повече информация за положението на 30-годишния капитан на „ алените “ да има през днешния ден или на следващия ден след спомагателните медицински проби. За момента присъединяване му в идното в събота посещение на ЦСКА 1948 наподобява е сложено под сериозна въпросителна.

Това е неприятна вест за Матай, който таман се завърна в игра, откакто през целия есенен полусезон се възстановяваше от интервенция на коляното.

За мача в Бистрица разполагаем на старши треньора Нестор Ел Маестро ще бъде Иван Турицов. Той имаше проблем с адуктора, само че в идващите дни ще се завърне пълноценно към подготвителния развой.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР