Защитникът на ЦСКА Мено Кох съжалява, че той и съотборниците

...
Защитникът на ЦСКА Мено Кох съжалява, че той и съотборниците
Коментари Харесай

Мено Кох: Само подхраниха огъня да станем шампиони през следващия сезон

Защитникът на ЦСКА Мено Кох съжалява, че той и съотборниците му не са съумели да зарадват почитателите с купата. Нидерландецът не взе присъединяване в последния мач за сезона при успеха против Левски с 2:0 поради наказване, а след срещата поздрави последователите на терена в компанията на своя съотечественик Юрген Матай, който също не игра в срещата поради скъсаните коленни връзки.

Ето какво написа Мено Кох в Инстаграм:

„ Искам да благодаря на моите съотборници, екипа и всички, които работят в ЦСКА София за този трогателен сезон. И несъмнено невероятните почитатели, които ни подкрепяха към победа във всеки един мач.

Беше сезон с възходи и падения, персонално и като колектив, само че мисля, че можем да се гордеем с това, което постигнахме тази година като клуб. Да видиш по какъв начин се развихме самостоятелно, като колектив и като клуб като цяло, е необикновено. За страдание не можахме да наградим себе си и почитателите в последна сметка с дребна разлика, макар че считам, че го заслужавахме, само че това би трябвало единствено да подхрани огъня и желанието да станем първенци през идващия сезон.

Само ЦСКА "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР