Защитникът на Роналд Араухо коментира с патос представянето на своя

...
Защитникът на Роналд Араухо коментира с патос представянето на своя
Коментари Харесай

Араухо: Гордея се с този отбор на Барселона

Защитникът на Роналд Араухо разяснява с възторг представянето на своя отбор в полуфиналния мач за против Реал Мадрид. Каталунците изгубиха с 2:3, само че демонстрираха доста положителни неща в играта си.
" Винаги е тъпо да губиш, само че се гордея с тима. Ние играхме доста добре. Искахме да преобладаваме, да владеем топката, ние играхме по-добре. Не можахме да се оправим с техните контраатаки, само че се гордея с тима. Видимо е, че вършим страхотна работа, екипът е обединен и се надяваме, че резултатите скоро ще дойдат ", разяснява уругваецът, представен от вестник " Спорт ".
" Трябва да изправим някои неща, само че аз съм удовлетворен от това, което вършим. Знаехме, че те ще изчакват и ще контраатакуват, само че не трябваше ние да се разделяме елементарно с топката. Жалко, че не отидохме на край ", продължи Араухо.
" Ние растем и плодовете на нашия труд са забележими с просто око. Преди месец изглеждаше, че ни следва още дълъг път, само че в този момент сме по-близо до задачата. Можем да се борим с всеки тим ", приключи бранителят.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР