Защитникът на Манчестър Юнайтед Ерик Байи обеща, че ще се

...
Защитникът на Манчестър Юнайтед Ерик Байи обеща, че ще се
Коментари Харесай

Ерик Байи: Манчестър Юн вярва в мен и това ми дава стимул да продължа тук

Защитникът на Манчестър Юнайтед Ерик Байи даде обещание, че ще се отплати на клуба за вярата, която е била показана към него след тежката травма, от която се възвърне неотдавна той. Футболистът от Кот д’Ивоар записа единствено един мач от началото на сезона след контузията в коляното, която получи още в предсезонната подготовка на “червените дяволи”. Въпреки това обаче в Юнайтед са решили да удължат контракта му, което ще остави Байи на “Олд Трафорд” до лятото на 2022 година.
 Уес Браун: Този Ливърпул не може да се съпоставя с Юнайтед от 1999 година
Футболистът сподели, че се е почувствал поласкан от дейностите на клуба и даде обещание да даде всичко от себе си, с цел да подкрепи на тима.

“За мен бе доста значимо. Във времето, през което страдах и се борех с травмата си, клубът сподели задоволително убеденост в мен, с цел да удължи контракта ми. А това в действителност ми дава тласък да продължа да бъда част от този тим и този клуб. Искам да се отплатя за вярата, която бе показана към мен, и да бъда в действителност част от нещо тук”, показа Байи пред формалния уебсайт на Юнайтед.
Георги Чернев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР