Защитникът на Манчестър Юнайтед Брандън Уилямс е вдишал смеещ се

...
Защитникът на Манчестър Юнайтед Брандън Уилямс е вдишал смеещ се
Коментари Харесай

Звездата на Манчестър Юнайтед Брандън Уилямс се явява в съда след „разбиване на кола, причинена от смях, предизвикано от 74 мили в час

Защитникът на Манчестър Юнайтед Брандън Уилямс е вдишал смеещ се газ преди автомобилна злополука със скорост 74 благи в час, заяви съдът.

Уилямс, 23, се яви в съда в Крю по отношение на злополуката през 2023 година Футболистът, който бе мач от Англия на равнище под 21 години, отхвърля рисково шофиране, не поема отговорност за случая и отхвърля, че е бил с увреждания и че не е имал застраховка.

Магистратите са сезирали делото на футболиста в Честърския кралски съд с избрана дата за чуване на 19 април. Уилямс получи безусловна гаранция.

Смеещият се газ, прочут също като азотен оксид, беше неразрешен в Обединеното кралство през ноември 2023 година Тези, които бъдат открити в владеене на веществото неведнъж, могат да бъдат наказани на затвор, до момента в който притежанието единствено може да докара до публично наказване, предизвестие или неограничена санкция.

„ Днес изпращаме явен сигнал на хората, изключително на младежите, че освен злоупотребата с азотен оксид е рискова за тя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР