Защитникът на Лудогорец Игор Пластун бе награден за победата си

...
Защитникът на Лудогорец Игор Пластун бе награден за победата си
Коментари Харесай

Игор Пластун получи наградата си за най-добър футболист в Първа лига през миналия сезон

Защитникът на Лудогорец Игор Пластун бе награден за успеха си в класацията за най-хубав футболист в Първа лига за сезон 2021/2022 съгласно " InStat Index " - една от най-големите компании за футболни разбори и статистика.

Пластун изпревари с дребна разлика съотборника си Сисиньо, с цел да завоюва авторитетната ранглиста, която се провежда за четвърти следващ сезон от Асоциацията на българските футболисти (АБФ).

Игор Пластун влезе също по този начин и в Топ 5 на шампионата по акуратност на подаванията (92% акуратност / 55 точни подавания приблизително на мач) и единоборствата във въздуха. Той имаше извънредно самостоятелно показване в битката за топката, което е основен фактор при оценката на представянето му.

Бранителят се показа еднообразно добре както във въздуха, по този начин и " на земята ". Той завоюва 74% от своите въздушни единоборства, а успеваемостта му при сполучливите отнемания на топката е също 74%.

Игор Пластун направи доста малко неточности, водещи до гол - единствено 5 в 24 мача в шампионата, в 11 от които Лудогорец резервира мрежата си „ суха “.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР