Защитникът на Левски Давид Яблонски се възползва от социалните мрежи,

...
Защитникът на Левски Давид Яблонски се възползва от социалните мрежи,
Коментари Харесай

Яблонски: Няма трансфер, горд съм да играя за Левски

Защитникът на Левски Давид Яблонски се възползва от обществените мрежи, с цел да внесе изясненост по информациите за възможен негов трансфер. Според тях, Яблонски е бил пред прекосяване в съветски или италиански тим.
Трансфер на Яблонски инжектира пари в "синята " каса От Левски отхвърлиха за продажба на Яблонски
Самият футболист обаче изрично отхвърли сходно нещо с обява в Instagram. Макар и с използването на онлайн преводач, Яблонски се бе постарал да пусне текста на български език.

GONG.BG разгласява точна транскрипция на това, което е написал чешкият състезател, въпреки че е ясно, че тук-там има поради малко по-различни неща. Като да вземем за пример "никога не съм казвал, че желая да напусна клуба " и "не обръщайте внимание на информацията в медиите ".

Ето и текста на Яблонски, както той го е написал: "Няма трасфер. Знам, че никой не е приказвал за нищо! Не споделих на никого, че желая да напусна клуба! Горд съм да играя за Левски!!! Моля, обърнете внимание на информацията в medichi не ме познавате и аз би трябвало да бъда първият, който знае такова нещо. Никой не може да знае неща, които не познавам! Нямаше признаци за нищо. Благодаря ви за разбирането. Хубави празници на всички вас. "

източник: instagram.com

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР