Защитникът на Клеман Лангле си навлече гнева на милиони фенове

...
Защитникът на Клеман Лангле си навлече гнева на милиони фенове
Коментари Харесай

Испански журналист срина със земята хилещия се защитник на Барселона

Защитникът на Клеман Лангле си навлече гнева на милиони почитатели на клуба по целия свят, откакто бе видян да се смее след края на .
Реакциите в обществените мрежи не стопират да " валят ", а мнозина ентусиасти намерено приканват президента на Барселона Жоан Лапорта да приключи контракта му неотложно.

Известният испански публицист Жота Жорди бе гневен след видяното от Лангле и сподели във видео за " El Chiringuito " следното:
" Лангле, в случай че гледаш това, ти нямаш позор. Защото носиш емблема, която съставлява милиони хора. Днес ние плакахме. Днес ние не можехме да спим. Днес не успяхме да вечеряме. Утре ще сме ужасно ядосани. А ти се смееше единствено минута след края на дуела. Така че ти си нахалник. Ако зависеше от мен, Лангле нямаше да се прибере със същия аероплан ", съобщи Жорди след мача и добави:
" Щом стигне до Барселона, той би трябвало да иде до клубните офиси, с цел да приключи своя контракт. Но както и да е, тази загуба не е по виновност на Лангле. Въпреки това има неща, от които боли, а тъкмо от това много боли ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР