Защитникът на Черно море (Варна) Илиас Хасани е отказал вариант

...
Защитникът на Черно море (Варна) Илиас Хасани е отказал вариант
Коментари Харесай

Защитник на Черно море отказа трансфер в лидера на Алжир

Защитникът на Черно море (Варна) Илиас Хасани е отказал вид да се върне в родината си Алжир и да подпише контракт с водача в локалното първество ЮСМ Алжир, заяви френският треньор на тима Тиери Фроже.

6-и през предишния сезон, в този момент тимът на ЮСМ Алжир е отпред в локалната лига с 33 точки след есенните 15 кръга. Те водят със 7 точки пред втория и един от най-популярните локални тимове Кабилие, само че все пак треньорът желае да заздрави отбраната. В интерес на истината, ЮСМ Алжир са позволили 12 попадения през есента, а с много по-здрава защита в алжирското състезание са Саура (на 4-о място) и преследвачите от Кабилие.

" Бяхме се насочили към двама футболисти, които са част от националните обединения. Става дума за Хишам Белкаруи и Илиас Хасани, които играят надлежно в шампионатите на Саудитска Арабия и България. И двамата обаче дадоха отговор, че избират да останат в чужбина. Специално Хасани сподели, че е благополучен в българския си тим. Клубът на Белкаруи пък счита, че може да го препродаде в Турция или Португалия, изясни треньорът Фроже пред www.competition.dz.Bw

23-годишният Хасани е към този момент втора година в България, откакто дойде от Верея във Варна. Минал е през клубове като Тулуза и Бордо, само че е играл единствено за вторите им отбори в четвърта лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР