Защитникът на Челси Бен Чилуел продължи договора си със “сините

...
Защитникът на Челси Бен Чилуел продължи договора си със “сините
Коментари Харесай

Английски национал продължи договора си с Челси

Защитникът на Челси Бен Чилуел продължи контракта си със “сините ” от Лондон до 2027 година, оповестиха публично от клуба.

Английският ляв бранител споделя пред клубния уебсайт: " Чувствам се доста добре в Челси и в действителност се любувам на престоя си на терена тук, тъй че съм доста удовлетворен, че клубът желае да бъда част от плана в дълготраен проект и съм доста благополучен да подпиша това удължение на контракта си.

Работим интензивно за триумф и ще направя всичко допустимо, с цел да донеса още усмивки по лицата на почитателите, които ме накараха да се усещам толкоз добре пристигнал ”, прибавя още той.

Чилуел пристигна в Челси от Лестър през 2020 година, когато актуалният краткотраен управител на отбора Франк Лампард също беше отпред на тима. Той има 80 участия за " сините " и е отбелязал девет гола, като последното му попадение бе при гостуването на някогашния му клуб през предишния месец.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР