Защитникът на Борусия (Дортмунд) - Матс Хумелс вярва, че влиза

...
Защитникът на Борусия (Дортмунд) - Матс Хумелс вярва, че влиза
Коментари Харесай

Матс Хумелс: Контузията ми даде необходимото време да изчистя главата си

Защитникът на Борусия (Дортмунд) - Матс Хумелс има вяра, че влиза в предсезонния интервал в добра форма откакто проблемите му с травми и привличането на нови попълнения заплашиха титулярното му място в немския вицешампион.

Пристигането на Никлас Зюле от Байерн Мюнхен и Нико Шлотербек от Фрайбург може да слагат напрегнат Хумелс, който се надява и на завръщане в националния тим на Германия за Световното състезание в Катар през ноември.

" До момента върша добра подготовка, тъй като бях отвън строя в последните пет месеца от предишния сезон. Това ми даде нужното време да изчистя главата си ", разяснява 33-годишният защитник.

" Всъщност рядко съм бил толкоз подготвен физически по време на предсезонните тренировки. Разбира се, че съм си сложил доста цели, тъй като не съм удовлетворен от представянето ми през предходната година ", добави Матс Хумелс.

Въпреки спомагателната конкуренция в състава, Хумелс е удовлетворен от дейностите на Борусия Дортмунд на трансферния пазар, защото това е удостоверение на упоритостите на клуба да детронира първенеца Байерн Мюнхен.

" Аз би трябвало да съм този, който дава образец - на тренировки, само че изключително в мачовете. Трябва да сме удовлетворени от направените прехвърляния досега ", сподели немският футболист.
 Борусия (Дортмунд) желае 120 милиона евро за Джуд Белингам
Борусия (Дортмунд) желае 120 милиона евро за Джуд Белингам

Реал (Мадрид), Ливърпул и Манчестър Юнайтед демонстрират интерес към национала на Англия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР