Защитникът на Борусия Дортмунд Матс Хумелс очаква с нетърпение новия

...
Защитникът на Борусия Дортмунд Матс Хумелс очаква с нетърпение новия
Коментари Харесай

Матс Хумелс заля с похвали новите в Борусия

Защитникът на Борусия Дортмунд Матс Хумелс чака с неспокойствие новия сезон в Бундеслигата, както и очертаващата се сериозна конкуренция за титулярния състав в лицето на новите попълнения Никлас Зюле и Нико Шлотербек.

Германският вицешампион съумя да прибави няколко попълнения за новия сезон, само че най-високо се правят оценка подкрепленията в отбрана.

В изявление за Sky Sports, 33-годишният Хумел, който е втори капитан на Борусия, съобщи, че по-голямата конкуренция ще помогне за повишението на равнището на целия тим.

" Никлас и Нико са двама отлични футболисти. Наистина нямам самообладание да работим дружно и да си оказваме помощ взаимно за по-добро показване. Всеки един състезател в Борусия Дортмунд знае, че би трябвало да дава максимума от себе си, с цел да заслужи титулярно място в състав. Мисля, че тъкмо по този начин би трябвало да бъде ", разяснява Матс Хумелс.

Бранителят ще стартира последната година от сегашния си контракт с немския клуб и се надява на доста по-стабилни изяви от предишния сезон.
 Хумелс не се тормози от конкуренцията в Борусия (Дортмунд)
Хумелс не се тормози от конкуренцията в Борусия (Дортмунд)

" Нямам самообладание да работя с Никлас и Нико "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР